top of page
5ed7315fece04f8496b245bdb29fd2ed-0001.jpg
Foto 3_edited.jpg

Ons Wassalon

  In de Korenstraat 33 te Bilzen is ons zelfbedieningswassalon Prima Pressing gelegen. Dit wassalon wordt door ons uitgebaat sinds 1996. Hier kan u zelf gebruik maken van industriele wasmachines en droogkasten om uw eigen textiel te reinigen en te drogen.

  Foto 2.jpg

  De Wasmachines

   Dankzij onze industriele (9kg en 14kg) wasmachines is uw was in een mum van tijd (max 50 minuten) gewassen, ongeacht de temperatuur die u wenst te gebruiken. Dit komt omdat de watertoevoer van onze machines altijd de gewenste temperatuur heeft, waardoor deze geen opwarmtijd nodig hebben.

   Foto 9_edited.jpg

   De Droogkasten

    Onze industriele droogkasten van 15kg hebben tijdens het draaien een hoge val van uw wasgoed. Als u deze droogkasten voor maximum de helft vult is uw was zeer snel droog en heeft u ook weinig strijkwerk aan uw kledingstukken.

    De warmte wordt opgewekt op gas, waardoor de droogtijd tot de helft kan bedragen van een gewone huishoudelijke droogkast.

    Foto 1.jpg

    Uw tijd telt!

     Ons wassalon is ideaal om meerdere wasmachines en droogkasten tegelijk te kunnen gebruiken, waardoor u uw donker, lichte en/of bonte was op hetzelfde moment kan doen. Hierdoor bespaart u veel tijd uit aan uw wasgoed. Ook voor synthetische dekbedden en donsdekens kan u terecht in ons wassalon.

     Foto 12.jpg

     Openingsuren

     • Facebook

     De openingsuren van ons zelfbedieningswassalon zijn:

      

     Maandag t/m Zondag

     7u00 -- 23u00

      

     Wassalon Prima Pressing

     Korenstraat 33

     3740 Bilzen

     Onze Prijzen

     Wasmachines 

     9kg -- 5,00 euro

     14kg -- 9,00 euro

     Droogkasten

     1,40 euro per 10 minuten

     bottom of page