Ons Wassalon

  In de Korenstraat 33 te Bilzen is ons zelfbedieningswassalon Prima Pressing gelegen. Dit wassalon wordt door ons uitgebaat sinds 1996. Hier kan u zelf gebruik maken van industriele wasmachines en droogkasten om uw eigen textiel te wassen en te drogen. 

  De Wasmachines

   Dankzij onze industriele (7kg, 10kg en 16kg) wasmachines is uw was in een mum van tijd (max 50 minuten) gewassen, ongeacht de temperatuur die u wenst te gebruiken. Dit komt omdat de watertoevoer van onze machines altijd de gewenste temperatuur heeft, waardoor deze geen opwarmtijd nodig hebben. 

   De Droogkasten

    Onze industriele droogkasten van 13kg hebben tijdens het draaien een hoge val van uw wasgoed. Als u deze droogkasten voor maximum de helft vult is uw was zeer snel droog en heeft u ook weinig strijkwerk aan uw kledingstukken.

    De warmte wordt opgewekt op gas, waardoor de droogtijd tot de helft kan bedragen van een gewone huishoudelijke droogkast.
     

    Uw tijd telt!

     Ons wassalon is ideaal om meerdere wasmachines en droogkasten tegelijk te kunnen gebruiken, waardoor u uw donker, lichte en/of bonte was op hetzelfde moment kan doen. Hierdoor bespaart u veel tijd uit aan uw wasgoed. Ook voor synthetische dekbedden en donsdekens kan u terecht in ons wassalon. 

     Openingsuren

     • Facebook

     De openingsuren van ons zelfbedieningswassalon zijn:

      

     Maandag t/m Zondag

     7u00 -- 22u00

      

     Wassalon Prima Pressing

     Korenstraat 33

     3740 Bilzen